MENIU

Madonna a făcut show, organizatorii, bâlci. Cum comentaţi? VEZI IMAGINI DIN CONCERT

Foto: www.palmbeachpost.com
Imagini de la concertul Madonnei
Cu adevărat spectaculos chiar din primele minute, show-ul Madonnei i-a făcut pe spectatori să uite imediat praful din atmosferă şi bâlbele organizatorilor.

Diva a venit pe scenă cu aproape o oră peste program, unii dintre fani fluierând întârzierea. Madonna i-a cucerit însă imediat, făcându-i parte din show-ul său. Nu acelaşi lucru se poate spune despre organizatori, care au fost criticaţi pentru blocajele de la intrare, tonele de praf şi numărul redus de toalete.

Show-ul a debutat cu "The Sweet Machine", un mix din mai multe piese, iar vedeta americană a salutat publicul cu formula "Hello, Romania!" (Salut, România!).

Îmbrăcată într-un costum negru, pe care l-a dat jos bucată cu bucată, Madonna a început show-ul cu piesa "Candy Shop". "Hello Romania", i-a salutat ea pe cei 60.000 de fani, mulţi dintre ei supăraţi pentru întârzierea de aproape o oră a divei.

Cu adevărat spectaculos chiar din primele minute, show-ul Madonnei i-a făcut să uite imediat praful din atmosferă şi bâlbele organizatorilor.

Criticile au revenit însă după ce Madonna s-a întors în culise. "Cu dezămagire vă scriu după ce am asistat la concertul Madonnei. Am avut bilet în zona VIP şi a fost ceva oribil. Organizarea a lăsat de dorit, toaletele puţine şi într-o singură zonă a parcului. Praful s-a ridicat ca o furtună de nisip. În sectorul VIP a fost ca la "priveghi". Dacă voiai să dansezi, cei de la pază te forţau să stai pe scaun. Spectacol şi show-OK", ne-a scris Florin imediat după terminarea concertului.

Show-ul de la Bucureşti a avut patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave" -, pentru fiecare dintre acestea, Madonna şi dansatorii schimbând costumaţiile.

Concertul Madonna la Bucureşti a durat două ore, timp în care celebra artistă a schimbat între 12 şi 15 costume, aşa cum a declarat şi producătorul turneului în care este inclus show-ul din Capitală, Chris Lamb. 

"Madonna vrea perfecţiune, se implică în tot ceea ce înseamnă pregătirea spectacolului şi va face, mai mult ca sigur, o repetiţie", declara Lamb înaintea show-ului de la Bucureşti.

Vedeta americană a urcat pe scenă alături de cinci instrumentişti, două backing vocal şi nu mai puţin de 15 dansatori. Echipa de producţie a evenimentului a adus echipamentul cu 56 de camioane, iar pregătirile au decurs fără probleme. Concertul a fost deschis de DJ Paul Oakenfold. 

Potrivit lui Lamb, costurile totale ale turneului "Sticky and Sweet", din care face parte şi concertul de la Bucureşti, se ridică la nu mai puţin de 30 de milioane de dolari.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.

Următorul concert al Madonnei va avea loc la Sofia, pe 29 august. 

Vezi şi Madonna, sexy şi la 51 de ani datorită sportului

Madonna, regina relaţiilor controversate

10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Madonna


Mai multe articole despre:
Madonna concert Sticky and Sweet