MENIU

M.Mitrea: Arestările din ultima vreme s-au făcut la comanda unor grupuri mafiote care luptă să controleze statul român

Foto: gardianul.ro

Arestările din ultima vreme s-au făcut la comanda unor grupuri mafiote - susţine senatorul PSD Miron Mitrea pe blogul său personal. El spune că este vorba de grupuri politico-economice de inspiraţie mafiotă care se luptă să controleze statul român.

"Ceea ce vedem astăzi sub forma unor arestări, descinderi, anchetări, destituiri de şefi din MAI este o etapă dintr-un război cumplit. Grupuri politico-economice de inspiraţie mafiotă, cu legături atât în lumea interlopă, cât şi în fosta securitate, luptă de ani buni de zile să controleze statul roman. Ele n-au apărut peste noapte şi au mai încercat să preia controlul ori de câte ori au simţit că statul este slab", susţine Miron Mitrea.

El afirmă că în acest război sunt folosite instituţiile statului. "Grupurile de inspiraţie mafiotă de la noi se răfuiesc astăzi folosind fragmente din instituţii ale statului. Un grup asmute trei procurori împotriva altui grup, iar acesta răspunde trimiţând pe capul rivalilor patru politişti. Un al treilea grup profită şi el de situaţie şi trimite câte doi procurori DNA pe capul fiecăruia dintre cele două grupuri aflate în război deschis. Asta se întâmplă în aceste zile în România", mai scrie Miron Mitrea.

Senatorul PSD avertizează că fenomenul are rădăcini în perioada de dinainte de 1989 şi că pune în pericol stabilitatea statului român.

Mai multe articole despre:
corupţie blog arestări PSD mită procurori Miron Mitrea