MENIU

M.I.A va cânta la Premiile Oscar prin intermediul unei holograme - VEZI VIDEO

Foto: ickmusic.com
O Saya este nominalizată la Oscar, la categoria Cea mai bună muzică originală.

Cântăreaţa M.I.A. fi prezentă pe scena Premiilor Oscar prin intermediul unei holograme. M.I.A. va cânta o piesă de pe coloana sonoră a filmului "Slumdog Millionaire", nominalizată la categoria Cea mai bună muzică originală.

În urmă cu două săptămâni, M.I.A. a devenit pentru prima oară mamă, fapt ce o împiedică pe cântăreaţă să fie pe covorul roşu la Oscaruri. Potrivit dailymail.co.uk, compozitorul piesei "O Saya", A.R. Rahman a declarat că M.I.A îşi doreşte foarte mult să urce pe scenă în seara decernării premiilor Academiei Americane de Film. " Se gândeşte la foarte multe posibilităţi. Nu exclude ideea de a performa pe scena prin intermediul unei holograme. Vom vedea dacă acest lucru este posibil. Cu siguranţă, este mult mai important pentru M.I.A să fie alături de bebeluşul ei".

M.I.A, al cărei nume real este Mathangi "Maya" Arulpragasam s-a născut în Marea Britanie, dar a crescut în Sri Lanka. A devenit cunoscută odată cu lansarea celui de-al doilea album "Kala", iar Single-ul cântăreţei "Paper Plane" a primit o nominalizare la premiile Grammy, pentru "piesa anului".

 

 

Mai multe articole despre:
Oscar mamă piesă cântăreaţă Slumdog Millionaire