MENIU

Ludovic Orban: Soluţia crizei politice este ca Traian Băsescu să nu mai fie preşedinte

foto: NewsIN
Orban: Dacă vor să facă un bine României, atât PSD cât şi PD-L ar trebui să plece

Liberalul Ludovic Orban a declarat că cel mai bine pentru România ar fi ca PSD şi PD-L să plece acasă, iar Traian Băsescu să nu mai fie preşedinte. Din punctul de vedere al lui Orban, Dan Nica a fost demis pentru a putea fi furate alegerile.

"Cele două partide de la guvernare după ce au minţit românii şi au generat o prăbuşire economică fără precedent, au creat un haos administrativ şi o disoluţie a instituţiilor, acum creează o criză politică. Practic războiul este unul pentru controlul alegerilor, pentru a putea fura cât mai mult la alegeri", a spus Ludovic Orban cu privire la Dan Nica.

Din punctul de vedere al lui Orban, cele două partide  ar face bine dacă ar pleca acasă: "Dacă vor să facă un bine României, atât PSD cât şi PD-L ar trebui să plece acasă".

"Am luat decizia de a nu participa la guvernare într-un Guvern propus de Traian Băsescu până la alegerile prezidenţiale", a răspuns Orban la întrebarea dacă partidul său va intra la guvernare. "Demiterea acestui guvern este condiţia de bază ca în România lucrurile să revină la normal. Evident condiţia esenţială până la urmă este ca Traian Băsescu să nu mai fie preşedintele României", a mai spus Orban în opinia căruia soluţia crizei politice este " ca Traian Băsescu să nu mai fie preşedintele României".

Mai multe articole despre:
PNL guvern PSD Traian Băsescu Ludovic Orban PD-L