MENIU

Ludovic Orban şi-a retras candidatura pentru şefia PNL

Foto: NewsIn
Ludovic Orban a renunţat să mai candideze la preşedinţia PNL şi îl susţine pentru această funcţie pe Crin Antonescu

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni, după şedinţa BPN, că a renunţat să mai candideze la preşedinţia PNL şi că îl susţine pentru această funcţie pe Crin Antonescu.

Ludovic Orban a afirmat, după şedinţa Biroului Permanent al PNL, că şefia PNL va fi disputată după alegerile prezidenţiale din acest an.Orban a mai anunţat şi că nu va mai candida pentru preşedinţia PNL.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat săptămâna trecută că există posibilitatea ca Ludovic Orban să se retragă din cursa pentru preşedinţia partidului, arătându-se favorabil înfiinţării unei funcţii de "numărul doi" în partid.

"Există posibilitatea ca unul dintre noi să-şi retragă candidatura, dar nu există posibilitatea ca eu să-mi retrag candidatura", a afirmat Antonescu, întrebat dacă este posibil ca el sau Ludovic Orban să renunţe la candidatura la şefia PNL. "Înfiinţarea unei funcţii de prim-vicepreşedinte, de exemplu, consacrarea unui număr doi oficial în partid, e binevenită", a precizat liderul PNL.

Mai multe articole despre:
PNL Crin Antonescu Ludovic Orban prezindenţiale