MENIU

Ludovic Orban este "Ludovic Organ", în sesizarea semnată de Elena Udrea

Foto: NewsIn
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

O "regretabilă greşeală de tehnoredactare" a aprins din nou miercuir spiritele în jurul comisiei Udrea, În sesizarea semnată de ministrul Turismului, Elena Udrea, numele preşedintelui Comisiei, deputatul PNL Ludovic Orban, este scris de câteva ori greşit - Ludovic... Organ.

Ministerul Turismului informează că a fost vorba despre o "regretabilă greşelă de tehnoredactare".

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a anunţat miercuri că membrii Comisiei de anchetă Udrea au primit o sesizare semnată chiar de ministrul Turismului. În document, se arată "anumite aspecte care fac improprie orice cercetare în acest caz" şi diverse posibile incompatibilităţi ale membrilor Comisiei.

"Vă solicit să luaţi măsurile legale în vederea remedierii aspectelor pe care le-am sesizat şi să-mi comunicaţi măsurile dispuse într-un termen rezonabil de şapte zile calendaristice. Lipsa remedierii tuturor aspectelor semnalate anterior şi necomunicarea acestora în termen de şapte zile calendaristice de la data depunerii o considerăm nerezolvarea sesizării, urmând a continua demersurile puse la dispoziţie de prevederile legale", conchide Elena Udrea, invocând mai multe articole din regulamentul Camerei Deputaţilor.