MENIU

Ludovic Orban: Elena Udrea este ghidul lui Boc la Palatul Victoria

FOTO: NewsIn

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Elena Udrea şi-a început strategia de dezvoltare a turismului "prin a-şi asuma rolul de ghid al lui Boc la Palatul Victoria", dar a subliniat că ea va fi ghid şi unor "foarte buni parteneri de afaceri ai domniei sale".

"Sunt foarte liniştit că o să am unde să-mi parchez maşina de acum înainte pentru că am convingera că Elena Udrea va reorganiza parcarea din Palatul Victoria cu ajutorul firmei pe care o conduce şi cu priceperea deosebită în a găsi locuri de parcare pe care alţii nu se pricep să le găsescă şi că această parcare va fi foarte bine exploatată pentru a creşte veniturile la bugetul statului", a mai afirmat el.

Orban a criticat Cabinetul Boc spunând că "din 1989 până astăzi, nici măcar Guvernul Stolojan, Guvernul Văcăroiu, nu au făcut atâtea gafe de la instalare până în prezent" şi că, în mai puţin de două săptămâni, Guvernul şi-a dat cu stângul în dreptul sistematic.

"Tratează septicemia cu antinevralgic, sunt măsuri populiste, nu vor putea fi puse în practică", a calificat vicepreşedintele PNL măsurile luate până acum de guvernanţi.

Mai multe articole despre:
guvern Elena Udrea Ludovic Orban parcări