MENIU

Ludovic Orban a afirmat că are informaţii despre tentative de fraudă ale PSD şi PD-L la alegerile europarlamentare

Foto: NewsIn
Ludovic Orban a ameninţat că PNL-ul este pregătit să depună plângeri penale şi contestaţii începând marţi

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ca România să aibă o voce puternică şi autorizată în Parlamentul European, el susţinând că are informaţii despre mai multe tentative de fraude electorale.

"Am votat pentru ca România să aibă o voce puternică şi autorizată în Parlamentul European", a declarat Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL a fost destul de pesimist în ceea ce priveşte posibilele tentative de fraudare a alegerilor europarlamentare. "La nici o alegere până astăzi, poate cu excepţia celor din 1990, n-am mai avut atâtea informaţii legate stratageme, de tentative de fraudă", a mai adăugat Orban. Acesta a mai afirmat că au fost aplicate o serie de tehnici noi pentru influenţarea alegerilor.

"Au fost trimişi în unele localităţi, cu primari PD şi PSD, activiştii celor două partide pentru ai convinge să semneze pe cei care nu vor vota. PSD a solicitat membrilor săi ca fiecare om să vină cu o listă de 20 de persoane care ştiu sigur că vor vota în străinătate", a susţinut liderul PNL.

Ludovic Orban a ameninţat şi că PNL-ul era pregătit să depună plângeri penale şi contestaţii începând marţi, pentru fiecare individ care a fost surprins comiţând infracţiuni la alegerile electorale.