MENIU

Lucrările înscrise la RoWebTV şi RoWebDesign Awards aşteaptă votul publicului

<descriere>

Înscrierile la RoWebTV şi RoWebDesign Awards s-au încheiat. Publicul are la dispoziţie 12 zile pentru a-şi vota favoriţii, pe site-ul www.RoNewMedia.ro.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate pe 3 noiembrie în cadrul Galei de la finalul RoNewMedia 4.0.

Competiţiile RoWebTV şi RoWebDesign Awards, organizate de F5 cu scopul de a recompensa cele mai curajoase şi eficiente lucrări în materie de design, respectiv producţie video din web-ul autohton, au intrat în a doua etapă – votul de popularitate.

Pentru ambele concursuri, publicul are posibilitatea de a vota execuţiile preferate până pe 23 octombrie, pe RoNewMedia.ro.

În cadrul RoWebTV vor fi acordate 5 premii de popularitate, câte unul pentru primul clasat al fiecarei categorii - site-uri video, producţii web tv, campanii video virale, campanii de video advertising şi prezentatori web tv carismatici.

În paralel cu votul de popularitate RoWebTV , juriul va desemna şi el câte un câştigător, pentru fiecare din cele 5 secţiuni.

La RoWebTV Awards au fost admise în urma preselecţiei 56 de lucrări propuse de către 20 de agenţii şi producători independenţi.

De asemenea, publicul va oferi 3 premii de popularitate RoWebDesign Awards pentru lucrările care au cumulat cele mai multe voturi.

Juraţii RoWebDesign vor acorda 3 premii “Best of” – câte unul pentru execuţia care acumulează cel mai mare punctaj pentru fiecare din criteriile de jurizare: “Design”, “Originalitate” sau “Funcţionalitate”; precum şi un premiu Best of RoWebDesign 2009 pentru lucrarea care însumează cel mai mare scor cumulat pe toate criteriile.

La cea de-a doua ediţie RoWebDesign Awards au intrat în faza finală 46 de lucrări înscrise de 21 de agenţii şi designeri independenţi.

Din raţiuni de obiectivitate, F5 nu a înscris lucrări la niciuna dintre competiţii.

Gala RoWebTV şi RoWebDesign Awards va avea loc pe 3 noiembrie, la World Trade Center Bucureşti, la finalul RoNewMedia 4.0 – eveniment organizat de F5, Realitatea-Caţavencu, împreună cu Orange şi Kombo – Google Certified Company.