MENIU

Lucescu va avea un salariu de 250.000 de euro, Piţurcă încasa 600.000! Cum comentezi?

Foto: NewsIn

Răzvan Lucescu e noul selecţioner al naţionalei, însă suma primită din partea FRF nu este una extraordinară. Lucescu Jr. va primi din partea federaţiei un salariu de 250.000 de euro, mult sub cel încasat anterior de Victor Piţurcă, 600.000 de euro! Noul antrenor al naţionalei are drept sarcină calificarea naţionalei la EURO 2012, iar dacă îşi va îndeplini obiectivul va încasa o prima consistentă, 300.000 de euro.

"Nu banii sunt problema în ceea ce-l priveşte pe Răzvan Lucescu. El are un contract fix, dar şi o primă de 300.000 de euro în cazul în care califică echipa la Campionatul European. E normal ca un antrenor să fie plătit în funcţie de obiective şi toată lumea îşi doreşte ca el să fie îndeplinit. Performanţa trebuie răsplătită aşa cum se cuvine, nu stă nimeni fără bani la nici o echipă!", a spus Dragomir la GSP TV.

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi membru în Comitetul Executiv al FRF, care a validat numirea lui Lucescu în postul de selecţioner, a susţinut şi el că salariul lui Răzvan Lucescu este unul mic în comparaţie cu al altor selecţioneri din Europa, însă consideră că tehnicianul este mulţumit, de vreme ce a acceptat oferta FRF de a prelua naţionala.

"Salariul pentru Răzvan e cam mic dacă ţinem cont de ce bani se dau în alte ţări. Dacă a acceptat însă să vină la naţională cred că e mulţumit. Oricum, el nu a venit în niciun caz pentru bani", a spus Mureşan.

Răzvan Lucescu a fost numit în funcţie în locul lui Victor Piţurcă, acesta fiind demis luna trecută de Comitetul Executiv al FRF în urma rezultatelor slabe din preliminariile CM din 2010.
Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu salariu naţionala antrenor