MENIU

Lucescu pariază pe Urziceni

<descriere>

Mircea Lucescu nu ezită: antrenorul Şahtior-ului s-a declarat, vineri, de părere că Unirea Urziceni poate elimina din Europa League pe englezii de la Liverpool.

Unirea Urziceni se pregăteşte pentru o ciocnire de calibru în Europa League: elevii lui Dan Petrescu vor da piept cu granzii de la Liverpool. Toată lumea consideră că întrecerea are deja un învingător, însă tehnicianul român care a câştigat ultima ediţie a Cupei UEFA, Mircea Lucescu, are altă părere: ialomiţenii au capacitatea de a scoate un rezultat mare.

\"Sunt meciuri dificile. Mai ales atunci când o formaţie din Est întâlneşte o echipă din Marea Britanie, care îşi continuă campionatul şi în această perioadă. Noi jucăm doar amicale. Va fi foarte dificil şi pentru noi, şi pentru Urziceni. Noi suntem obligaţi să facem un rezultat bun în deplasare, pentru că acasă nu vom avea un teren foarte bun. La fel e şi pentru Urziceni. Faptul că joacă returul acasă poate constitui un avantaj. Liverpool este Liverpool, au avut o pasă mai proastă, dar să nu uităm că e echipa care a câştigat Liga Campionilor în urmă cu câţiva ani. La ora actuală, Europa League nu e cu nimic mai prejos faţă de Champions League. Urziceni ne-a demonstrat că ştie să joace astfel de meciuri. În afară de cele 11 minute din meciul cu Stuttgart, a demonstrat că nu se pierde în meciurile cu miză\", a declarat, conform ProSport, Mircea Lucescu