MENIU

Loteria Română a suplimentat fondul categoriei I, la extragerea 6/49 de astăzi, cu 200.000 lei

Foto: oron.ro

Loteria Română a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I la Tragerea Specială Loto 6/49 cu suma de 200.000 de lei, iar la categoriile a II-a şi a III-a cu câte 150.000 de lei pentru fiecare.

"Pentru că Loteria Română aniversează în această lună 103 ani de activitate, duminică, 13 septembrie, va avea loc Tragerea Specială Loto 6/49 Aniversară", se arată într-un comunicat al Loteriei.

Pentru această tragere speciala, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 200.000 de lei. De suplimentări importante vor beneficia şi fondurile de câştiguri ale categoriilor a II-a şi a III-a cu câte 150.000 de lei pentru fiecare din cele două categorii.

De asemenea, pentru a răsplăti fidelitatea jucătorilor Loteria Română va lansa, în data de 17 septembrie, Tombola Aniversară. Pentru această tombolă Loteria Română pune în joc 10 câştiguri cu valoarea unitară de 75.000 lei fiecare (din care un autoturism în valoare de aproximativ 56.700 lei, TVA inclus, plus numerar).

"La aceasta tombolă pot participa toate persoanele care depun în urnele special amenajate din agenţiile Loto cel puţin un bilet Loto 6/49 necâştigător care îndeplineşte următoarele condiţii: biletul necâştigător a fost jucat şi validat pentru una din tragerile Loto 6/49 şi Noroc organizate în zilele de joi, începând cu tragerea din 2 iulie şi până la tragerea din 10 septembrie, inclusiv, iar pe bilet au fost jucate cel puţin trei variante simple Loto 6/49 şi o variantă Noroc" se arată în anunţul companiei.

Biletele Loto 6/49 participante la această tombolă vor putea fi depuse în urnele special amenajate în agenţiile loto până la data de 13 septembrie . Extragerile pentru atribuirea premiilor la această tombolă vor avea loc în data de 17 septembrie.
Mai multe articole despre:
premiu fonduri bani Loteria Română suplimentare sumă