MENIU

Loteria oferă un apartament cu trei camere în Poiana Braşov la extragerea \"Tombola Anului Nou\"

<descriere>

Loteria Română oferă la extragerea \"Tombola Anului Nou\", din data de 1 ianuarie 2010, un premiu special constând într-un apartament cu trei camere la Poiana Braşov (inclusiv impozitul aferent câştigului).

La Tombola Anului Nou pot participa toate persoanele care depun în urnele special amenajate din agenţiile Loto un bilet necâştigator jucat şi validat pentru oricare din tragerile Loto 6/49, Loto 5/40 şi Joker organizate în luna decembrie 2009 (organizate în zilele de 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24 si 31 decembrie 2009), cu sau fără jocul Noroc şi indiferent de suma jucată.

\"Pentru a participa la tombolă, este obligatoriu ca participantul să completeze pe biletul necâştigător, pe verso, datele de identificare personale, respectiv nume, prenume, adresa completă şi data naşterii, în mod lizibil şi corect, fără ştersături\", se arată în datele Loteriei Române.

Biletele participante la această tombolă vor putea fi depuse în urnele special amenajate în agenţiile Loto, în perioada 4 decembrie 2009 -  6 ianuarie 2010, iar extragerea pentru atribuirea câştigului va avea loc în data 11 ianuarie 2010.