MENIU

Los Angelesul le -a cerut bani fanilor lui Michael Jackson pentru a acoperi costurile de securitate

Foto: RTV

Primăria oraşului Los Angeles le-a cerut fanilor lui Michael Jackson să doneze bani pentru a acoperi costurile excepţionale ale dispozitivului de securitate implementat cu ocazia omagiului public adus artistului, transmite NewsIn.

"Le cerem fanilor lui Michael Jackson să contribuie online şi să suţină acest omagiu fabulos", a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei din Los Angeles Matt Szabo, pentru postul american de televiziune CNN, argumentând că măsurile de securitate ar putea costa "între două şi trei milioane de dolari".

"Suntem obişnuiţi să organizăm evenimente cu impact planetar, dar, deşi sunt capitala mondială a divertismentului, nu suntem imuni în faţa recesiunii economice", care afectează în prezent Statele Unite, a adăugat Szabo.

Trupul neînsufleţit al regelui muzicii pop a fost transportat la această oră la Staples Center, unde a avut loc ceremonia publică, în centrul oraşului Los Angeles, după slujba funebră privată organizată de familia artistului la Hollywood.

Poliţia din Los Angeles, care s-a aşteaptat la un aflux de sute de mii de fani, a securizat centrul oraşului şi le-a cerut fanilor care nu deţin bilet pentru participare la omagiile publice să nu se deplaseze la Staples Center.

O pleiadă de vedete şi fani l-au comemorat marţi la Los Angeles pe Michael Jackson.

Mai multe articole despre:
Los Angeles Michael Jackson funerarii