MENIU

Locul din casă unde să nu pui niciodată oglinda. Risca sa devină o fereastră prin care intră ghinionul!

Locul din casă unde să nu pui niciodată oglinda. Risca sa devină o fereastră prin care intră ghinionul!/unsplash.com

Feng Shui subliniază că există un loc în casă în care nu ar trebui plasată o oglindă, deoarece poate interfera cu fluxul de energie și norocul oamenilor. Aflați despre ce parte a casei este vorba!

Ce este Feng Shui

Feng Shui este o filozofie străveche care se concentrează pe armonia care poate exista în case pentru a face energiile să curgă corect și astfel să atragă totul, de la bani, sănătate la iubire. În acest sens, această filozofie se concentrează pe amplasarea lucrurilor precum oglinzile. Cunoașteți locul din casă în care nu ar trebui să puneți niciodată o oglindă deoarece este un semn de rău augur.

Oglinzile sunt considerate un tip de talisman în Feng Shui, dacă sunt plasate corect în locurile potrivite pot atrage norocul, totuși, dacă sunt plasate în locuri greșite pot deveni o amuletă de foarte ghinion. Această filozofie subliniază că una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac majoritatea oamenilor este să pună o oglindă în fața patului în care dorm.

Locul în care nu ar trebui să pui niciodată o oglindă

Totuși, merită menționat că a pune aici oglinda este ca o sabie cu două tăișuri, iar când ne trezim, deși oglinda ne arată cum suntem fizic, adevărul este că energetic acesta este un mare dezavantaj. Potrivit Feng Shui, locul în care nu ar trebui să pui niciodată o oglindă este chiar în fața patului tău, deoarece ceea ce face este că ar putea atrage energii negative către tine, aceasta este o garanție a ghinionului.

Este de menționat că în spatele oglinzilor există o credință în care se afirmă că acest tip de artefact reprezintă un fel de portal prin care se poate schimba dimensiunea. Însă în filosofia Feng Shui, a avea oglinzi în interiorul camerei, în special în fața patului, reprezintă un semn rău, deoarece ceea ce face este să absoarbă energia vitală a oamenilor proiectați în fața ei.

Acum că știi unde în casă nu ar trebui să pui niciodată o oglindă, dacă ai una poziționată chiar acolo, ce poți face este să scoți obiectul sau să-i schimbi poziția astfel încât să nu-ți reflecte persoana în timp ce dormi. Îți poți muta oglinzile în alte locuri precum baia sau holurile casei tale, ține minte că obiectivul este să o scoți din cameră pentru a nu atrage ghinionul, dar mai ales energiile negative. Dacă vă este imposibil să scoateți oglinda, o puteți acoperi cu o cârpă.

Sursă text: Click.ro