MENIU

Locuitorii din Bucureşti şi Pantelimon au primit de la ENEL un Crăciun fără lumină

Reprezentanţii ENEL nu au putut preciza cât va dura rezolvarea problemei.

Oamenii cred că vinovaţi sunt vecinii care s-au branşat ilegal.

Pe întuneric, în frig, fără televizor sau radio. Aşa şi-au petrecut prima zi de Crăciun peste o sută de oameni din Bucureşti şi din oraşul Pantelimon. Unii dintre ei nu au curent electric din seara de ajun. \"De aproape trei ani de când m-am mutat aici, problemele sunt aceleaşi. În ajunul sărbătorilor se opreşte curentul. Durează una, două, trei zile. Aşa că încerc să-mi imaginez cum trăiau strămoşii noştri în epoca de piatră\", a declarat un locuitor din zonă.

Casa lui Iulian Mateş din Pantelimon-Ilfov este în beznă din ajunul Crăciunului. Centrala electrică nu funcţionează, iar singura sursă de încălzire este butelia de la aragaz. În aceeaşi situaţie sunt zeci de familii din Pantelimon. Oamenii cred că vinovaţi sunt vecinii care s-au branşat ilegal. Nici familia Holtea nu are curent electric de joi, de la ora 18.

Reprezentanţii ENEL au intervenit pentru rezolvarea problemei. Enel susţine că de vină sunt cei care se branşează ilegal.

Pene de curent au fost şi în alte zone din Capitală, ne-au semnalat mai mulţi telespectatori. \"Dat fiind că nimeni nu răspunde la Enel am zis că poate mă ascultă o televiziune sau un ziar. Caloriferele sunt gheaţă, frigiderul e plin de mâncare care în curând se va strica probabil, în baie nici nu vezi pe unde mergi\", ne-a scris Adrian Hoble.

Mai multe articole despre:
Bucureşti Crăciun curent lumină Pantelimon