MENIU

Liviu Mihaiu revine la conducerea Radio Guerilla, de la 1 martie

Foto: www.comunicatemedia.ro

Jurnalistul Liviu Mihaiu va prelua de la 1 martie funcţia de director general al Radio Guerrilla, parte a Grupului Realitatea-Caţavencu şi va reveni pe post cu o emisiune proprie, Anunţul a fost făcut de reprezentanţi ai postului de radio.

Contactat telefonic de către NewsIn, Liviu Mihaiu a precizat că noua emsiune va fi realizată alături de Andrei Gheorghe şi va fi difuzată în fiecare zi de luni până joi între orele 13 şi 14.

Liviu Mihaiu este membru fondator al Academiei Caţavencu şi a fost director editorial şi realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului, din 2004, până în 2008.

Cariera jurnalistică a lui Mihaiu a început în anii '90 în presa scrisă şi a continuat ulterior în radio şi televiziune. Liviu Mihaiu a fost realizator al emisiunii „Între bine şi rău” difuzată de televiziunea publică în 2006, 2007 şi 2008, fiind în paralel publisher al revistei Tabu, editată acum de Grupul Realitatea-Caţavencu.

Cunoscut activist de mediu şi lider al Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta, Liviu Mihaiu a fost numit anul trecut în funcţia de Guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării Liviu pe 18 septembrie 2008, înlocuindu-l pe Paul Cononov, care devenise consilier personal al fostului premier pentru probleme de protecţie a mediului. Mihaiu a fost înlocuit la 11 februarie, după cinci luni de mandat, printr-o hotărâre de guvern semnată de către premierul Emil Boc, cu Grigore Baboian.
Mai multe articole despre:
Andrei Gheorghe Liviu Mihaiu Radio Guerrilla