MENIU

Liviu Ciobotariu acuză eliminarea lui Rada

Foto: sportmax.ro

Antrenorul formaţiei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat sâmbătă, după înfrângerea cu Pandurii, scor 0-1, că maniera în care echipa sa a fost arbitrată în această ediţie de campionat poate fi una dintre cauzele pentru care gruparea sa a pierdut multe puncte.

"Mi s-a părut că brigada de arbitri a prins o zi foarte slabă. Suntem o echipă mică, suntem pe locul pe care suntem, nu cerem favoruri, ci doar să fim lăsaţi să jucăm. Şi noi avem familii, şi noi muncim toată săptămâna la antrenamente, aşa că este inadmisibil să fim la mâna unor arbitri care au prins o zi proastă. Chiar dacă sunt neintenţionate, toate aceste greşeli se adună şi ne privează de puncte. Toate acestea nu pot constitui o scuză pentru jocul nostru slab, poate singurul nostru argument ar fi că am jucat 60 de minute în 10 oameni, ceea ce este foarte greu", a spus Liviu Ciobotariu.

De cealaltă parte, secundul lui Sorin Cârţu, Florin Bejinaru, a apreciat că jucătorii trebuie să uite repede meciul cu CS Otopeni, întucât echipa are un program încărcat: "Este o victorie importantă, chiar dacă am întâlnit o echipă care are un singur obiectiv, realizarea baremului. Ne interesează meciurile următoare, trebuie să batem Buzăul miercuri acasă, pentru că, imediat, la două zile distanţă, întâlnim Rapidul. Cred că şi succesiunea partidelor la trei zile şi-a pus amprenta asupra evoluţiei noastre".

Pandurii Târgu Jiu a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia CS Otopeni, scor 1-0, în etapa a 25-a a Ligii I.