MENIU

Liverpool: Antrenorul Benitez va fi operat pentru a treia oară de pietre la rinichi

Foto: http://img.dailymail.co.uk

Asistentul lui Rafael Benitez, Sammy Lee, se va ocupa timp de câteva zile de pregătirea lui Liverpool, după ce antrenorul principal va fi supus unei a treia operaţii la rinichi, a anunţat site-ul oficial al grupării britanice.

Benitez, în vârstă de 48 de ani, a revenit miercuri în spital, pentru a fi operat pentru a treia oară de pietre la rinichi, dar tehnicianul speră să îşi revină până săptămâna viitoare, când vor avea loc derby-urile cu Everton, în campionat şi Cupa Angliei. Antrenorul a suferit cea mai recentă operaţie în decembrie şi a urmărit meciurile echipei sale din tribuna oficială.

"Este o perioadă grea pentru el, ştiţi cum este Rafa Benitez. El îşi doreşte numai să fie pe teren alături de jucători, acest lucru îl motivează. Se va opera pentru a treia oară, dar sper să nu lipsească pentru mult timp, ci să-şi revină în câteva zile. Atenţiile lui Rafa pentru detalii se vor vedea cât lipseşte de la antrenamente, deoarece fiecare ştie ce are de făcut", a afirmat Lee.

Secundul lui Benitez a glumit că antrenorul poate profita de faptul că a stat în ultimul timp mai mult în tribună, dar avantajul lui este că vede lucrurile pe teren altfel, chiar dacă stă pe banca de rezerve.
Mai multe articole despre:
Liverpool operaţie