MENIU

Liga I - Unirea Urziceni a învins lejer Astra, în prologul etapei a 8-a

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a câştigat cu scorul de 4-1, meciul disputat, vineri, împotriva formaţiei Astra Ploieşti, în etapa a 8-a a Ligii I.

Unirea a dominat autoritar în prima repriză şi doar imprecizia jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu şi intervenţiile salutare ale portarului Astrei, Cristi Munteanu, au făcut ca la pauză scorul să fie doar 1-0. Golul ialomiţenilor a fost marcat de Raul Rusescu (13), care l-a învins pe "Babicu" cu o execuţie de generic, de la 22 de metri.

Nici în repriza secundă Astra nu a contat foarte mult în atac, prahovenii temându-se parcă să le pună probleme campionilor, care nu au forţat nici ei prea tare, fiind probabil deja cu gândul la meciul de marţi din Liga Campionilor, cu VfB Stuttgart, din grupa G. Chiar şi aşa, după pauză scorul a luat proporţii. În minutul 59 Dacian Varga a făcut 2-0, profitând de o greşeală a lui Oprsal, iar după cinci minute căpitanul George Galamaz a majorat diferenţa, înscriind cu capul, după o centrare de pe stânga.

Astra a marcat golul de onoare prin Dokic (68), atent la o minge care a survolat careul gazdelor fără a fi respinsă de fundaşii Unirii.

Scorul final al întâlnirii, 4-1, a fost stabilit de Cristian Dănălache. Intrat pe teren în minutul 90, autorul hattrick-ului care a dus Unirea în optimile Cupei a marcat al patrulea gol în această săptămână (90+1).

CASETA TEHNICĂ:

UNIREA URZICENI - ASTRA PLOIEŞTI 4-1 (Rusescu 13, Varga 59, Galamaz 63, Dănălache 90+1/Djokic 68)

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandez, Bordeanu - Paraschiv - T. Bălan, L. Marinescu (Pădureţu 61) - Varga, Bilaşco (Dănălache 90), Rusescu (S. Frunză 83). Antrenor: Dan Petrescu

Astra: C. Munteanu - Mihalache, Rohat, Oprsal, Crăciun - Paulinho, V. Gheorghe (Păun 63), Takayuki Seto, L. Ganea (Gafiţa 74) -  Miranda (Hatchi 31), Djokic. Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: Marinescu 55, Maftei 76/Crăciun 21, Djokic 62

Arbitri: Vasile Unimătan - Liviu Ciubotariu, Daniel Hulubei

Stadion: Tineretului; Spectatori: 1.500

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Unirea Urziceni - Astra Ploieşti, scor 3-1.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni Astra Ploieşti etapa a 8-a