MENIU

Liga I, etapa a 8-a: Gloria Bistriţa rămâne lanterna roşie după înfrângerea cu CFR

Foto: NewsIn

CFR Cluj s-a impus fără emoţii pe terenul lanternei roşii din Liga I, scor 2-0 şi CFR a egalat la puncte campioana Urziceni! În schimb, Bistriţa a rămas fără victorie după primele opt meciuri din Liga I!

38 de minute a rezistat Gloria Bistriţa în duelul cu CFR Cluj: servit ideal de Mureşan, Lancina Traore, abia intrat în teren, a finalizat cu sânge rece după ce l-a depăşit pe Albuţ! Coroian putea restabili egalitatea, dar şansa le-a zâmbit clujenilor, care au intrat în avantaj la cabine.

Duelul dintre Traore şi Albuţ a continuat după pauză, dar a fost rândul portarului bistriţean să aibe câştig de cauză! Sânmărtean a fost aproape de egalare din lovitură liberă, dar golul a venit tot în poarta Bistriţei. Alcantara a marcat după o minge recentrată perfect de Mureşan.

După ce a reuşit două pase de gol, mijlocaşul CFR-ului a plecat mai repede la cabine: deşi a atins mingea, Mureşan a primit al doilea galben după o intrare energică la Keita!

Datorită acestei victorii, CFR Cluj a acumulat 16 puncte şi se află la egalitate cu Unirea Urziceni, în timp ce Gloria Bistriţa rămâne pe ultimul loc, cu 2 puncte.

CASETĂ TEHNICĂ:

GLORIA BISTRIŢA - CFR CLUJ 0-2 (Traore 37, Alcantara 79)

Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei, A. Rus, V. Năstase (Achim 66), Frăsinescu, D. Sânmărtean - L. Sânmărtean, Băjenaru, Săceanu (Borbely 46) - Coroian (T. Moldovan 76), Keita. Antrenor: Sandu Tăbârcă.

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar -  Mureşan, Peralta (Dani 77) - Culio, Dubarbier (Traore 35), Deac - Nei (Mara 52). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: V. Năstase 53, A. Rus 62 / Peralta 42, G. Mureşan 75, 82

Cartonaş roşu: G. Mureşan 82

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Nicolae Megheşan, Bogdan Velicu
Stadion: Municipal; Spectatori: 6.000

Vezi cum s-a desfăşurat partida Gloria Bistriţa - CFR Cluj, scor 0-2
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Gloria Bistriţa etapa a 8-a