MENIU

Liga I, etapa 34: CS Otopeni - Farul Constanţa 6-0

Foto: NewsIn

Echipa antrenată de Liviu Ciubotariu, CS Otopeni, a trecut, miercuri, în ultima etapă a Ligii I, de Farul Constanţa, scor 6-0, şi a terminat campionatul pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu a reuşit să îndeplinească baremul şi va debuta cu handicap în Liga a II-a.

CS OTOPENI - FARUL CONSTANŢA 6-0 (V. Iacob 4, 32, 50, V. Negru 58, Pana 76, Drăghici 82)

CS Otopeni: C. Munteanu - Cl. Dumitrescu, Diogo, Ivan, Vitinha - V. Negru (Mărgărit 57), Pârvu, Caramarin, C. Constantin (Pana 60) - L. Ganea, V. Iacob (Drăghici 63). Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Farul Constanţa: Curcă - Măţel (Matei 46), Pahor, Rastovac, Vukomanovic - Băcilă (Păcuraru), Teekloh, Rusmir, Gerlem (Mendy 63) - Chico, Alibec. Antrenor: Lucian Marinof.

Cartonaşe galbene: Alibec 19, 52, Rusmir 72

Cartonaş roşu: Alibec 52

Arbitri: Emil Voicu (debutant) - Dorin Mudura, Cătălin Savu.

Stadion: Astra (Ploieşti); Spectatori: 300

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 4: Caramarin a centrat de pe partea dreaptă, iar balonul a ajuns până la Victoraş Iacob, care l-a împins în poartă din apropiere cu capul.

2-0, min. 33: Victoraş Iacob a şutat extraordinar de la peste 16 de metri, iar balonul s-a oprit în vinclul porţii lui Curcă.

3-0, min. 50: Acelaşi Victoraş Iacob a primit o pasă de la Cristi Constantin şi l-a învins pe portarul advers cu un şut plasat.

4-0, min. 55: Valentin Negru a scăpat singur pe partea dreaptă şi l-a învins pe Curcă cu un şut la colţul lung.

5-0, min. 70: Sorin Pană a reuşit să marcheze cu un şut de la aproximativ 22 de metri.

6-0, min. 80: Drăghici a marcat şi el după o ieşirea greşită a lui Curcă în urma unui corner.

La meci au asistat şi aproximativ 50 de suporteri constănţeni, care au venit mai mult să îşi huiduie favoriţii, pentru că aceştia au retrogradat în Liga a II-a. Fanii i-au înjurat pe jucători, pe antrenori, dar şi pe patronul Gheorghe Bosânceanu, iar una dintre scandările preferate ale susţinătorilor a fost "La Constanţa de veniţi, o să fiţi măcelăriţi". La scorul de 4-0 pentru cei de la CS Otopeni, fanii au părăsit stadionul.

În urma acestui rezultat, CS Otopeni a terminat pe locul 17, cu 22 de puncte, dar nu şi-a îndeplinit baremul, astfel încât în noul sezon vor debuta cu 3 puncte în minus. De cealaltă parte, Farul a rămas pe locul 16, cu 30 de puncte, şi nu mai are şanse să se salveze de la retrogradare, chiar dacă va avea câştig de cauză în memoriul pe care l-a depus la TAS în "cazul nocturna".
Mai multe articole despre:
Liga I Farul Constanţa CS Otopeni etapa a 34-a