MENIU

Liga Europa: Presa ungară scrie că Ujpest a avut ghinion la tragerea la sorţi

Foto: http://www.nemzetisport.hu

Presa din Ungaria consideră că Ujpest Budapesta nu a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Ligii Europa, deoarece sorţii i-au scos în cale pe Steaua, o formaţie puternică şi cu tradiţie.

"Nemzeti Sport" scrie că "Ujpest nu a avut parte de noroc la tragerea la sorţi" şi enumeră performanţele Stelei, în timp ce publicaţia "Nepszava Online" notează: "Capcană românească pentru Ujpest".

"Am dat peste unul dintre cei mai dificili adversari. E cel mai de succes club din România, în ciuda faptului că a încheiat sezonul trecut doar pe locul 6. Are un buget de 30 de milioane de euro şi o bancă tehnică italiană", e declaraţia lui Ştefan Sallói, trimisul clubului ungar la tragerea la sorţi de la Nyon, pentru site-ul oficial al lui Ujpest.

Site-ul oficial al UEFA remarcă faptul că "două dintre cele mai cunoscute cluburi din Europa Centrală, Steaua şi Ujpest, se vor întâlni în turul doi preliminar al Europa League".

Steaua va juca în turul 2 preliminar al Ligii Europa împotriva grupării Ujpest, din Ungaria, conform tragerii la sorţi care a avut loc luni la Nyon. Steliştii vor juca primul meci pe teren propriu la 16 iulie, urmând ca returul să aibă loc la Budapesta, la 23 iulie.