MENIU

Liga Europa - Marian Iancu: "Suntem umiliţii de serviciu, am fost penibili"

Foto: NewsIn

Preşedintele echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, după jocul cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, că prestaţia elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău a fost "penibilă", dar susţine că timişorenii trebuie să meargă mai departe şi să uite acest meci.

"Dinamo Zagreb ne-a prins într-o seară nefastă şi nimeni nu a fost la capacitate maximă, nici măcar eu. Suntem umiliţii de serviciu, dar mâine o să punem lucrurile în ordine şi o să mergem mai departe. Trebuie să tragem concluzii şi să continuăm. Până acum am făcut figură frumoasă în Europa, dar acum am jucat prost. Sper să-mi treacă repede supărarea. Sabău e doar de trei luni la echipă, mai şi greşeşte, trebuie să fim toleranţi. Să învăţăm din greşeli, dar dacă ele se repetă, atunci vom găsi buba. Sabău e pe drumul cel bun, nu putem uita restul rezultatelor. Am fost penibili, iar lucrul ăsta e cel mai greu de îndurat", a spus Iancu.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat şi el foarte dezamăgit de înfrângere: "Am întâlnit un adversar mult mai valoros decât noi, dar până la 2-0 am jucat mai bine decât ei. Au avut o singură ocazie în prima repriză, dar noi am ratat foarte mult. Diferenţa s-a făcut la ratările noastre, dar şi la primele lor două goluri. Oricum, echipa şi-a depăşit limitele în cupele europene", a spus Sabău.

Căpitanul Dan Alexa a afirmat că eşecul din meciul cu Dinamo Zagreb este "umilitor". "Am făcut trei mari greşeli, iar cu o echipă atât de bună nu ai voie să faci erori, pentru că te costă", a precizat mijlocaşul, care a fost completat de colegul său Alex Bourceanu: "Trebuie să mergem mai departe şi să uităm acest meci. Va fi greu să mergem în primăvara europeană, dar trebuie să încercăm".

FC Timişoara a fost învinsă, joi, pe teren propriu, categoric de Dinamo Zagreb, scor 3-0, rezultat în urma căruia bănăţenii se află pe ultimul loc în Grupa A a Ligii Europa.

În celălalt joc al Grupei A s-au întâlnit Anderlecht şi Ajax Amsterdam, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Clasamentul grupei după două etape se prezintă astfel: 1. Anderlecht 4p, 2. Dinamo Zagreb 3p, 3. Ajax Amsterdam 2p, 4. FC Timişoara 1p.

În runda viitoare, formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău va întâlni Anderlecht, pe teren propriu, în timp ce Ajax Amsterdam va juca acasă cu Dinamo Zagreb.