MENIU

Liga Europa - Franco Foda spune că va menaja mai mulţi titulari în meciul cu Dinamo

<descriere>

Deşi Sturm Graz nu mai are nicio şansă de calificare, antrenorul austriecilor vrea victoria cu Dinamo, pentru a aduce puncte Austriei şi pentru a nu pierde banii de la UEFA.

Antrenorul echipei Sturm Graz, Franco Foda, a declarat, miercuri, că îşi doreşte o victorie în partida cu Dinamo din Liga Europa, dar, în acelaşi timp, se gândeşte la o partida importantă din campionatul Austriei şi va menaja mai mulţi titulari.

\"Echipa se află pe o pantă ascendentă şi, chiar dacă nu mai avem nicio şansă de calificare, jucăm fotbal pentru a câştiga. Contează onoarea, dar şi punctele pe care le putem aduna pentru Austria. În plus, nu putem fi codaşii grupei. De asemenea, mai sunt în joc şi banii care vin de la UEFA în caz de victorie. Am venit să ne impunem, dar trebuie să ne gândim şi la meciul din campionat cu Salzburg. E posibil să menajez foarte mulţi titulari\", a spus Foda.

Portarul austriecilor, Christian Gratzei, a precizat că echipa sa îşi doreşte cu orice preţ o victorie şi e convins că o poate obţine: \"N\'Doye şi Adrian Cristea au fost cei mai periculoşi în partida tur. Chiar dacă primul nu va juca, sunt convins că Dinamo are mulţi jucători de valoare care îl pot înlocui. Vrem să ne luăm la revedere de la Liga Europa cu o victorie şi vom face totul pentru a realiza asta\".

Partida dintre Dinamo şi Sturm Graz, din etapa a 5-a a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05. În prima manşă, care a avut loc în Austria, roş-albii au reuşit să se impună, scor 1-0, prin golul marcat de Gabriel Tamaş.

Mai multe articole despre:
Dinamo Sturm Graz Europa League Liga Europa