MENIU

Liga Europa - Conceicao: "Eu sunt singurul responsabil pentru ce s-a întâmplat cu Sparta Praga"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, joi, după meciul cu Sparta Praga, că el este principalul vinovat pentru înfrângere şi crede că formaţia din Gruia mai are şanse infime să ajungă în primăvara europeană.

"Am avut forţă să reacţionăm după ce am fost conduşi cu 2-0, am reuşit să egalăm şi chiar puteam învinge pe final. Am pierdut până la urmă şi normal că nu pot fi mulţumit de joc. Îmi reproşez strategia şi felul în care am pregătit acest joc, eu sunt singurul reponsabil pentru ce s-a întâmplat. A fost un final tensionat şi nu ne-am mai putut concentra la 2-2", a spus Conceicao.

Portughezul nu crede că ar trebui demis chiar dacă CFR nu mai are şanse de calificare. "E foarte greu să mergem mai departe, mai avem şanse doar teoretice. Este aproape imposibil. Îi înţeleg şi pe fani pentru că mi-au cerut demisia, dar nicio echipă nu poate câştiga toate meciurile. Sper să beneficiem de mai multă înţelegere", a adăugat acesta.

Tehnicianul oaspeţilor, Jozef Chovanec, s-a declarat fericit după succes şi spune că a aflat doar după finalul jocului că CFR a jucat în 9 oameni pe final. "Suntem foarte bucuroşi pentru că am luat şase puncte din această dublă. Am început jocul cum nu se mai putea mai bine şi am înscris de două ori, dar am avut mari emoţii pentru că CFR a revenit şi a egalat. Atât de tensionat a fost jocul încât am aflat abia după final că ei erau în 9 oameni când ne-au egalat", a spus cehul.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, de formaţia cehă Sparta Praga, în etapa a 4-a a Ligii Europa, după ce a primit gol la ultima fază a meciului, în minutul 90+6, atunci când avea pe teren doar opt jucători de câmp.

În celălalt meci al grupei, PSV a remizat în deplasare cu FC Copenhaga, scor 1-1.

Clasament 1. PSV 8p, 2. Sparta 7p, 3. FC Copenhaga 4p, 4. CFR 3p.

Etapa viitoare va avea loc la data de 3 decembrie şi programează partidele FC Copenhaga - CFR Cluj şi PSV Eindhoven - Sparta Praga.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Sparta Praga Liga Europa Conceicao