MENIU

Liga Europa - Willie McStay: "Steaua este o echipă foarte puternică, poate câştiga competiţia"

Foto: REALITATEA.NET

Antrenorul grupării Ujpest, Willie McStay, a declarat că Steaua poate câştiga Liga Europa, dar cu toate acestea speră ca echipa sa să recupereze rapid handicapul de două goluri în partida retur şi astfel să se califice în faza următoare a competiţiei.

"Ar fi fantastic dacă am juca împotriva lui Motherwell, dar asta ar însemna să reuşim să trecem de Steaua. Am avea o şansă mai bună de a merge mai departe dacă am trece de Steaua. Sper doar ca vestea că am putea întâlni Motherwell să ne motiveze şi mai mult pentru returul cu gruparea românescă. Steaua este o echipă foarte puternică, destul de valoroasă pentru a câştiga Liga Europa. Normal, noi nu ne vom preda şi sperăm că vom fi calificaţi la sfârşitul partidei retur. Primul gol marcat în retur va fi crucial, dacă înscriem repede vom intra în meci", a spus Willie McStay.

Steaua s-a impus, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei ungare Ujpest Budapesta, scor 2-0, prin golurile marcate de Surdu (46) şi Stancu (72), într-un meci din prima manşă a turului 2 preliminar din Liga Europa. Partida retur se va disputa la 23 iulie, la Budapesta.

Dacă va trece de Ujpest, Steaua va întâlni câştigătoarea dublei dintre Motherwell (Scoţia) şi Flamurtari (Albania) în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Prima manşă ar urma să se dispute la 30 iulie, la Bucureşti, iar returul este programat la 6 august, pe terenul echipei adverse.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga Europa Ujpest Willie McStay