MENIU

Liga Europa - Antrenorul lui FK Sarajevo spune că echipa sa îşi va juca şansa până la capăt la Cluj

Foto: www.sportin.ba

Antrenorul lui FK Sarajevo, Mehmed Janjos, a declarat, miercuri, în preziua meciului cu CFR Cluj, din returul play-off-ului Ligii Europa, că echipa sa va ataca din debutul întâlnirii şi consideră că Peralta şi Kone sunt cei mai periculoşi jucători ai gazdelor.

"Sunt de părere că avem aceleaşi şanse ca şi CFR Cluj de a merge mai departe în grupe. Totuşi, rezultatul din prima manşă este puţin favorabil celor de la CFR. Vom încerca să atacăm încă din primul minut şi să fim noi cei care vom marca primii. Trebuie să fim atenţi la Peralta şi Kone, care sunt cei mai periculoşi oameni ai adversarilor. Avem un moral bun şi ne vom juca şansa până la capăt. Nu am nicio problemă de lot şi mizăm pe aportul a 100 de suporteri, care să ne încurajeze frenetic", a spus Janjos.

Mijlocaşul grupării bosniace, Dze­nal­din Ham­za­gic, este de părere că formaţia adversă este favorită la calificarea în grupele Ligii Europa: "Datorită rezultatului din tur, CFR este echipa favorită. Cu toate acestea, noi am venit aici să luptăm pentru calificare. Ar fi o performanţă frumoasă să evoluăm în grupele competiţiei şi ne dorim acest lucru pentru oamenii din oraşul Sarajevo".

Partida CFR Cluj-FK Sarajevo, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 19:45, pe arena Dr. Constantin Rădulescu. În tur, cele două formaţii au remizat, scor 1-1.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj FK Sarajevo Liga Europa