MENIU

Liga Campionilor - Unirea Urziceni - Glasgow Rangers 1-1 (FINAL). Onofraş aduce un punct Unirii!

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni rămâne fără victorie acasă în cupele europene. Ialomiţenii au remizat, scor 1-1, cu Glasgow Rangers, în etapa a 4-a a grupei G din Liga Campionilor.

Componenţa echipelor:

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Galamaz, Maftei, Brandan - T. Bălan (Onofraş 28), Ricardo Vilana (Pădureţu 81), I. Apostol - S. Frunză, Bilaşco, Varga (Semedo 81). Antrenor: Dan Petrescu.

Rangers FC:
McGregor - Whittaker, Wilson, Weir, Papac - Naismith, Davis, McCulloch, Thomson (Fleck 85), Lafferty - Miller (Novo 82). Antrenor: Walter Smith.

Arbitri: Claus Bo Larsen - Henrik Sønderby, Torben Jensen (toţi din Danemarca).

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 84 Unirea forţează egalarea, dar în faţa porţii Bilaşco nu luptă pentru o minge centrată de pe stânga de Pădureţu.

Min. 80 Onofraş are ocazia să egaleze cu un şut din unghi, dar un fundaş al scoţienilor a scos de pe linia porţii.

Min. 76 Bilaşco prinde un voleu din afara careului, însă mingea este chiar pe centrul porţii, iar McGregor prinde.

Min. 74 Momente bune ale Unirii, care presează la poarta oaspeţilor. McGregor a blocat un şut la colţul lung al lui Onofraş.

Min. 70 Onofraş reia surprinzător cu capul la o centrare a lui Frunză, iar McGregor reuşeşte să reţină cu greu.

Min. 65 Scoţienii încearcă să joace la firul ierbii şi reuşesc să ajungă în careu, dându-le emoţii apărătorilor Unirii, însă în cele din urmă mingea iese în aut de poartă.

Min. 61 Davis şi Miller fac ce vor în careul Unirii, iar ultimul a ajuns în poziţie ideală de şut, la şase metri. Totuşi, execuţia nu este foarte bună, iar Arlauskis reuşeşte să reţină.

Min. 53 Frunză trage de la 25 de metri, dar McGregor reţine.

Min. 49 Bordeanu încearcă să-l surprindă pe McGregor cu un şut de la distanţă, dar mingea trece alături.

În pauză, suporterii scoţieni şi-au dat în petic, războindu-se cu stewarzii şi rupând mai multe scaune.

Min. 43 Lafferty trece pe lângă deschiderea scorului, cu un şut din afara careului care a trecut puţin pe lângă stâlpul din stânga lui Arlauskis.

Min. 38 Marius Onofraş încearcă să-l surprindă pe McGregor cu un şut de la jumătatea terenului, dar mingea trece puţin peste.

Min. 35 Onofraş îi aşează ideal o minge lui Varga, în careul oaspeţilor, dar acesta din urmă a şutat defectuos, mult alături.

Min. 33 Frunză primeşte o minge în careu, îl driblează pe McCulloch şi şutează la poartă, balonul este deviat şi de un fundaş scoţian, dar totuşi McGregor reuşeşte să în respingă în corner.

Min. 29 Maftei şutează puternic la poartă, din lovitură liberă, iar McGregor respinge în faţă. Totuşi, niciun jucător al Unirii nu reuşeşte să profite.

Min. 28 Tiberiu Bălan nu a reuşit să intre bine în joc şi Dan Petrescu a decis să-l înlocuiască cu Marius Onofraş, cel care la Glasgow a resuscitat Unirea după ce scoţienii au deschis scorul.

Min. 26 Acţiune periculoasă a oaspeţilor. O combinaţie pe partea stângă a fost încheiată cu o centrare la colţul scurt pentru Miller, dar Arlauskis intervine şi respinge.

Min. 23 Sorin Frunză centrează din nou în careu, pentru Bilaşco, dar fundaşii oaspeţilor sunt din nou atenţi şi resping în corner.

Min. 19 O centrare de pe dreapta îl găseşte bine în careu pe Naysmith, acesta reia cu capul plasat, în dreapta lui Arlauskis, care reţine în doi timpi.

Min. 16 Bilaşco este lansat excelent de un coechipier, stopează mingea cu pieptul şi trimite la Tibi Bălan, care greşeşte însă şi este deposedat.

Min. 12 Thompson execută o lovitură liberă de la 30 de metri poziţie centrală, mingea capătă efect, iar Arlauskis respinge cu pieptul în lateral.

Min. 5 Frunză a centrat de pe drepta pentru Tiberiu Bălan, aflat la prima bară, dar un fundaş scoţian a intervenit şi a acordat corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 4 Bălan trimite primul şut pe poartă al Unirii în acest meci, fără probleme, însă, pentru McGregor.