MENIU

Liga Campionilor: Spectatorii care vor asista la Dinamo Kiev-Inter vor purta măşti de protecţie

Foto: www.gds.ro

Spectatorii care vor asista miercuri la meciul Dinamo Kiev-Inter Milano, din Grupa F a Ligii Campionilor, vor primi la intrarea în stadion măşti de protecţie, pentru a preveni răspândirea gripei porcine, a anunţat marţi patronul clubului ucrainean, Igor Surkis, citat de AFP.

"Avem deja măşti de protecţie pregătite pentru spectatori şi le vom distribui la intrarea pe stadion", a declarat marţi patronul lui Dinamo Kiev, Igor Sourkis.

Pentru meciul de la Kiev s-au vândut toate biletele (capacitatea stadionului este de 17.000 de spectatori), iar clubul a pregătit 20.000 de măştri de protecţie.

La Inter Milano evoluează şi căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, care a fost convocat pentru acest meci şi se află în lotul care a făcut deplasarea la Kiev.

Decizia lui Igor Surkis vine după ce primarul Kievului, Leonid Cernoveţki, a propus ca meciul să se joace cu porţile închise, pentru a se preveni contaminarea.

Ucraina, care se confruntă cu o epidemie de infecţii respiratorii şi a înregistrat şi un caz mortal de gripă porcină, a anunţat măsuri de prevenire drastice, unice în Europa, cu închiderea timp de trei săptămâni a unităţilor şcolare şi anularea activităţilor publice.

Meciul Dinamo Kiev-Inter Milano, din Grupa F a Ligii Campionilor se va disputa miercuri seară. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.
Mai multe articole despre:
Dinamo Kiev suporteri Inter Milano gripă porcină