MENIU

Liga Campionilor: Glasgow Rangers umple stadionul cu soldaţi, la meciul cu Urziceniul!

Foto: theoffside.com

Aflând că echipa noastră va fi însoţită de foarte puţini fani pe Ibrox Park, scoţienii au donat Armatei peste 1.200 de bilete.

Clubul scoţian Rangers a donat soldaţilor mai mult de 1.200 de bilete pentru meciul formaţiei contra Unirii Urziceni, ce va avea loc pe 20 octombrie, pe Ibrox Park, din Glasgow.

Gruparea a precizat că este pentru prima dată când un club din Marea Britanie face un astfel de gest şi a dorit astfel să le mulţumească soldaţilor pentru serviciul pe care îl aduc ţării. Unirea Urziceni a anunţat formaţia scoţiană că poate dona biletele, deoarece suporterii români nu pot fi prezenţi la meci într-un număr mare. Preţul total al biletelor oferite soldaţilor scoţieni este de aproape 50.000 de lire sterline, iar acestea au fost înmânate joi.

"Clubul nostru de fotbal îi sprijină şi apreciază curajul soldaţilor. Imediat după ce am aflat că fanii Unirii nu pot lua toate biletele, ne-am gândit să le donăm Armatei. Le datorăm multe şi fanii noştri îi vor primi minunat la meciul de marţi", a spus directorul executiv al lui Rangers, Martin Bain.