MENIU

Liga Campionilor - Galamaz: \"Avem o ambiţie extraordinară să intrăm în istoria fotbalului românesc\"

Foto: NewsIn

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a afirmat miercuri, după remiza cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor, că echipa sa trebuia să învingă campioana Scoţiei şi consideră că formaţia ialomiţeană îşi merită locul în clasament.

"Golul oaspeţilor a venit contrar cursului jocului, iar dacă nu venea acea execuţie de excepţie a lui Onofraş, nu ştiu care ar fi fost deznodământul acestui meci. Din păcate, trebuie să ne mulţumim cu o remiză, deşi cred că meritam toate cele trei puncte. Am avut mai multe ocazii decât adversarul, dar nu am reuşit să le fructificăm şi ne pare rău. Rangers a jucat bine în această seară", a spus Galamaz care a adăugat: "Suntem aici pentru că am muncit foarte mult şi e normal să reuşeşti atunci cand faci sacrificii. Avem o ambiţie extraordinară să demonstrăm că putem să intrăm în istoria fotbalului românesc".

Şi fundaşul formaţiei antrenate de Dan Petrescu, Vasile Maftei, este de părere că Unirea ar fi meritat să câştige partida de pe Ghencea: "Am avut mult ocazii şi înainte de a reuşi egalarea. Avem foame de puncte şi suntem încrezători în propriile forţe. Cel mai important aspect e că ne menţinem în continuare pe locul 2 şi sper să rămânem acolo până la sfârşit. A fost mai greu decât la Glasgow, deoarece scoţienii au venit cu orgoliul rănit. Au jucat cu multă determinare şi s-a văzut că şi-au dorit revanşa".

Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor.

În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Dan Petrescu a acumulat cinci puncte şi se menţine pe locul 2 în clasament, în timp ce gruparea scoţiană a adunat două puncte şi a coborât pe ultimul loc în grupă.

În cealaltă partidă din Grupa G, FC Sevilla a remizat, pe teren propriu, cu VfB Stuttgart, scor 1-1 şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, performanţă care nu a fost atinsă de nicio echipă românească în noul format al competiţiei.

Clasament: 1. FC SEVILLA 10p, 2. Unirea Urziceni 5p, 3. VfB Stuttgart 3p, 4. FC Rangers 2p.

Etapa viitoare: Rangers-Stuttgart, Urziceni-Sevilla.