MENIU

Liga Campionilor - Lee McCulloch: Putem profita de golurile din defensiva Urziceniului!

Foto: PA

Mijlocaşul lui Glasgow Rangers spune că Unirea Urziceni va fi un adversar care poate schimba tactica în timpul meciului şi se poate adapta repede la noua strategie.

Mijlocaşul formaţiei Glasgow Rangers, Lee McCulloch, a spus că echipa sa trebuie să se gândească numai la victorie în meciul cu Unirea Urziceni, pentru a fi mai aproape de următoarea fază a competiţiei, informează ediţia online de azi a The Scottish Sun. "

Dacă vrem să trecem mai departe atunci trebuie să câştigăm acest meci. Adversarul nostru este o echipă foarte bună, cu un antrenor valoros, şi sunt sigur că vom avea un meci greu. Joacă în apărare cu trei sau cinci oameni. Pot schimba tactica şi se adaptează repede, aşa că ştim că va fi o întâlnire dificilă. Probabil că vor lăsa unele goluri în defensivă şi putem profita", a spus McCulloch.

Mijlocaşul formaţiei scoţiene a adăugat că toţi jucătorii şi suporterii au fost dezamăgiţi de înfrângerea cu FC Sevilla, dar consideră echipa spaniolă una foarte puternică. "Au fost unele decizii împotriva noastră, este dezamăgitor să pierzi aşa acasă, dar nu cred că ne-a afectat încrederea. Trebuie să fim optimişti şi să fim uniţi", a afirmat fotbalistul în vârstă de 31 de ani.

Meciul Glasgow Rangers - Unirea Urziceni va avea loc marţi, de la ora 21:45, în Grupa G a Ligii Campionilor.

Mai multe articole despre:
Unirea Urziceni Glasgow Rangers FC Sevilla