MENIU

Liga Campionilor - Jucătorii germani laudă Unirea şi spun că sunt mulţumiţi de egalul din Ghencea

Foto: NewsIn

Mijlocaşul lui VfB Stuttgart, Sami Khedira, a declarat că Unirea Urziceni formează o echipă foarte valoroasă şi consideră că rezultatul de egalitate obţinut în deplasare este unul pozitiv, informează site-ul grupării germane.

"Unirea este o echipă valoroasă, care a evoluat foarte bine, însă chiar şi aşa puteam câştiga. În repriza secundă am scăpat puţin jocul din mână, iar adversarul a devenit mai puternic şi a început să pună presiune. Golul egalizator venit imediat după pauză a fost cât se poate de nefericit. Suntem mulţumiţi cu acest egal în deplasare, evoluăm totuşi în Liga Campionilor, a spus Khedira.

Autorul golului germanilor, Serdar Tasci, afirmă că prefera să nu înscrie şi echipa sa să iasă învingătoare: "Sunt foarte fericit că am marcat în Liga Campionilor, nu e un lucru cu care te întâlneşti prea des. Totuşi, aş fi preferat să nu înscriu şi să obţinem victoria. Adversarul a jucat bine, mai ales în repriza secundă. Noi trebuia să controlăm mai bine jocul, mai ales că am deschis repede scorul".

Căpitanul lui VfB Stuttgart, Thomas Hitzlsperger, a fost nemulţumit de evoluţia echipei sale în disputa din Ghencea: "Am obţinut un rezultat pozitiv, însă trebuie să fim mai agresivi şi să muncim mai mult pe viitor pentru a obţine rezultate şi mai bune. Am avut parte de un teren destul de prost, însă nu trebuie să găsim o scuză pentru jocul mai puţin reuşit".

Timo Gebhart este supărat că formaţia sa nu a tranşat meciul încă prima repriză: "După ce am deschis scorul trebuia să punem presiune, să înscriem al doilea gol şi să rezolvăm meciul. E dezamăgitor că am obţinut doar două puncte în două meciuri, mai ales că trebuia să învinge în ambele partide".

Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol.

În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1.

Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5).

În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla.