MENIU

Liga Campionilor - Babbel: "Meciul cu Timişoara nu a fost aşa de uşor cum se crede de pe margine"

Foto: ais.badische-zeitung.de

Antrenorul lui VfB Stuttgart, Markus Babbel, a declarat, marţi, la finalul meciului câştigat în faţa lui FC Timişoara, scor 2-0, în play-off-ul Ligii Campionilor, că formaţia bănăţeană a pus probleme elevilor săi, iar victoria nu a fost obţinută aşa de uşor cum pare.

"Această victorie nu este altceva decât un prim pas spre calificare. Ne aşteaptă încă 90 de minute foarte grele, pe care trebuie să le abordăm cu aceeaşi concentrare. Trebuie să repetăm această prestaţie şi la Stuttgart, pentru a definitiva parcursul spre Liga Campionilor. Meciul nu a fost aşa uşor cum se crede de pe margine. Într-adevăr, golul doi a fost unul de clasă mondială, dar returul va fi dificil", a spus Babbel.

În ceea ce priveşte prestaţia lui Ciprian Marica, Babbel a afirmat: "Marica e un jucător bun. Am atacanţi de valoare, iar el e unul dintre ei. A obţinut un penalty şi a făcut chiar şi faza de apărare, sunt mulţumit de el".

Ciprian Marica a subliniat, la rândul său, că, deşi Timişoara este "o echipă excelentă", nu ar fi avut nicio şansă să încurce pe VfB Stuttgart. "Am obţinut un penalty, dar mi-aş fi dorit mai mult. Eu dau totul pentru echipa la care joc, sunt profesionist şi vreau să câştig. Timişoara este o echipă excelentă, dar azi noi am prins o zi foarte bună, am fost mai buni. Nu m-a interesat să marchez. Dacă pot să-mi ajut coechipierii, eu sunt împăcat, dar asta nu înseamnă că nu sunt exigent, vreau cât mai mult de la mine", a spus Marica.

Autorul golului secund al nemţilor la Timişoara, bielorus Alexander Helb, a fost prudent în declaraţii, în ciuda victoriei din meciul tur. "Am văzut că adversarul este unul de calitate şi de aceea suntem obligaţi să abordăm returul la fel de concentraţi şi agresivi. Nu trebuie să ne considerm deja calificaţi în grupe", a spus Hleb, în timp ce portarul Jens Lehmann crede că germanii pot fi "mult mai optimişti" înaintea returului de pe 26 august.

CITEŞTE ŞI:

Grupele Champions League, un vis aproape imposibil pentru Timişoara

Marian Iancu: "M-am simţit umilit"

Liga Campionilor - Sabău: "Am jucat cu prea multă teamă"