MENIU

Liga a II-a - Un jucător de la Drobeta a fost bătut de propriul antrenor la jocul cu FCM Târgu Mureş

Foto: www.prosport.ro

Fotbalistul grupării Drobeta Turnu Severin, Ionuţ Ilie, a fost lovit de mai multe ori cu palma peste faţă de antrenorul-preşedinte Vasile Mănescu la finalul primei reprize a meciului cu FCM Târgu Mureş, din etapa a 26-a a Ligii a II-a, după ce s-a implicat într-un conflict cu jucătorii oaspeţi.

În minutul 45, la scorul de 1-1, arbitrul Zoltan Erdei l-a eliminat pe fundaşul mureşenilor, Adrian Gongolea, pentru proteste, iar la scurt timp formaţia oaspete a intenţionat să se retragă de pe gazon, tehnicianul Cosmin Bodea protestând vehement la decizia centralului din Slatina.

Erdei a fluierat în cele din urmă finalul primei reprize, însă între componenţii celor două echipe a izbucnit un conflict, în care s-au împărţit mai multe lovituri. În bătaia generală a intrat şi juniorul Drobetei, Ionuţ Ilie, aflat pe banca de rezerve, însă după numai 20 de secunde, a intervenit antrenorul-preşedinte Vasile Mănescu. Acesta i-a aplicat în mod repetat mai multe lovituri peste cap şi faţă fotbalistului în vârstă de 18 ani, reproşându-i pe un ton dur că s-a implicat în conflict.

Arbitrul Zoltan Erdei a urmărit incidentul dintre cei doi şi l-a eliminat pe Mănescu, trimiţându-l în tribună. Fotbalistul Ionuţ Ilie a rămas pe banca de rezerve până la finalul meciului deoarece tehnicianul mehedinţean nu a mai dorit să-l trimită pe teren.

FC Drobeta a învins, duminică, la Vânju Mare, scor 2-1, pe FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a 26-a din Seria a II-a a ligii secunde. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18 prin Antal, dar au fost egalaţi 15 minute mai târziu, atunci când Dan Ignat a înscris din şase metri. Golul victoriei mehedinţenilor a fost marcat în minutul 62, de Moutinho, dintr-un penalty inexistent acordat de Erdei la un duel între Păun şi Pop.

În urma acestui rezultat, FCM Târgu Mureş a coborât pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, fiind devansată de Internaţional Curtea de Argeş, la golaveraj, în timp ce Drobeta se menţine pe cinci, cu 43 de puncte.