MENIU

Liderii PSD se întâlnesc astăzi în şedinţa comitetului executiv, la Călineşti

Foto: Realitatea TV
Oprişan: Premierul Emil Boc a început să fie cam nervos

Întâlnire cu miză mare pentru PSD. Liderii dezbat astăzi dacă partidul rămâne sau nu la guvernare alături de PD-L. Motivul iniţial al întâlnirii era legat de validarea candidaturii lui Mircea Geoană la prezidenţiale, însă tensiunile din ultimele zile au schimbat tema reuniunii. Întâlnirea are loc în comuna argeşeană Călineşti.

Discuţiile se anuntă tensionate, pentru că în ultimele zile nervozitatea din coaliţie a crescut şi tot mai multe voci din PSD cer ca miniştrii social-democraţi să părasească Executivul condus de Emil Boc.

Tabăra pesediştilor nemultumţi a ieşit la atac, reclamând că PSD nu-şi mai poate permite să stea în genunchi în faţa pedeliştilor. Liviu Nicolae Dragnea, secretarul general al PSD e si purtătorul de cuvânt al pesediştilor care vor să plece de bunăvoie de la guvernare.

"Noi stăm într-o coaliţie în care suntem provocaţi sistematic, o coaliţie care face ca o parte din membrii Guvernului să se depărteze din ce în ce mai mult de problemele reale ale populaţiei. Sunt voci în partid, inclusiv eu, care spun că nu are rost să mai stăm în coaliţie", a declarat Liviu Dragnea.