MENIU

Leonard Cohen a susţinut un concert la Bucureşti, pe 21 septembrie

foto: leonardcohen.com

Artistul Leonard Cohen a susţinut un concert pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, pe 21 septembrie, în cadrul noului său turneu mondial, primul după o pauză de 15 ani, care se desfăşoară de la începutul anului 2008 şi se va încheia anul viitor.

Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen la Bucureşti s-au pus în vânzare joi, pe site-ul ticketpoint.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta. Preţul biletelor a fost cuprins între 79 de lei, pentru gazon, şi 349 de lei, pentru locurile din zona VIP, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, compania Events.

Cel mai recent album al său, "Dear Heather", a fost lansat în 2004.

Primul album, "Songs of Leonard Cohen", din 1967, ca şi albumul "Songs of Love and Hate" din 1971, a fost mai bine primit în Europa decât în Statele Unite. Printre hit-urile artistului se numără "In My Secret Life", "I\'m Your Man", "Closing Time", "Hallelujah" sau "First We Take Manhattan".

Cohen a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, în luna martie a acestui an, alături de Madonna. Artiştii devin eligibili pentru Hall of Fame la 25 de ani după ce şi-au lansat primul single sau album şi sunt reprezentaţi într-o expoziţie la muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert Leonard Cohen