MENIU

Legile puterii: Ce soluții au guvernanții la criza profundă din Sănătate? Când vom avea spitale sigure și corect dotate? 

Sistemul de sănătate românesc este intubat la Terapie Intensivă

Sistemul de sănătate românesc este intubat la Terapie Intensivă. Cazul Matei Balș, care vine la două luni după tragedia de la Piatra Neamț, a scos la suprafață toate neajunsurile din spitalele românești.

Lipsa avizelor, a echipamentelor de stingere a incendiilor, protocoale învechite sau lipsă, frig și personal insuficient. 

Tragediile sunt la un pas peste tot. În tot acest timp, angajații medicali ies în stradă. Sunt nemulțumiti de condițiile de muncă și de înghețarea salariilor și sporurilor. 

Ce soluții au guvernanții la criza profundă din Sănătate? Când vom avea spitale sigure și corect dotate? În cât timp vor fi puse în practică planurile de refacerea infrastructurii medicale? Cine este mafia care a ținut genunchiul pe gâtul sistemului de Sănătate în ultimii 20 de ani? 

Facem radiografia completă a unui sistem pus pe butuci, de la ora 21:00, într-o ediție specială Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru.