MENIU

Lansarea lui C.V. Tudor a avut loc în stradă. Liderii PRM spun că li s-a interzis accesul în Teatrul Odeon

Foto: NewsIn
Directorul teatrului spune că nu are niciun contract cu PRM

Lansare cu cântec. Corneliu Vadim Tudor a intrat oficial în cursa pentru funcţia de preşedinte al României. Lansarea trebuia să aibă loc în Teatrul Odeon din Capitală. Membrilor PRM le-a fost interzis accesul în clădire, aşa că ceremonia a avut loc în faţa teatrului.

"După ce au aflat unde îmi lansez candidatura, Băsescu l-a sunat pe Videanu, Videanu a sunat-o pe Dorina Lazăr şi a anunţat că nu ne dă ea voie, deşi nu are niciun drept legal să se opună", a spus liderul PRM.

Vicepreşedintele PRM, directorul de campanie, Marius Marinescu, a spus că PRM ar avea contract cu Teatrul Odeon, dar că directorul instituţiei le-a transmis că nu se mai poate face lansarea.

Marius Marinescu (PRM): Sigur că avem un contract

"Nu ne-a spus absolut niciun motiv. Sigur că avem un contract. Se pare că a primit dispoziţie de la Traian Băsescu să ne interzică să facem lasnarea preşedintelui Corneliu Vadim Tudor", a spus Marinescu.

Dorina Lazăr, director al Teatrului Odeon, a declarat la Realitatea TV că nu are niciun fel de contract de închiriere cu PRM pentru organizarea duminică a unei lansări pe scena teatrului. Citeşte mai mult

Vadim şi-a amânat de două ori lansarea pentru cursa prezidenţială

Corneliu Vadim Tudor anunţase, săptămâna trecută, că lansarea candidaturii sale la Preşedinţie va avea loc pe 17 octombrie, dar că îi este dificil să găsească o sală pentru acest eveniment. El a explicat că, iniţial, lansarea trebuia să aibă loc la 3 octombrie, la Opera din Bucureşti, dar "din cauza echipei lui Traian Băsescu" a trebuit să o amâne.