MENIU

Lăcătuş: Cu Dinamo vom arăta că meciul cu Oţelul a fost un accident

Vasluiul lui Lăcătuş nu-şi revine după eşecul cu Steaua

După ce a pierdut cu Steaua şi a remizat cu Oţelul, Lăcătuş speră ca Vasluiul să-şi revină la meciul cu Dinamo, din ultima etapă a turului.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, aşteaptă de la jucătorii săi să demonstreze în ultima etapă a turului, cu Dinamo, că semieşecul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi a fost doar un accident.

\"După golul primit la începutul meciului nu am reuşit să ne reabilităm foarte repede. Din păcate, jucătorii nu şi-au revenit după înfrângerea cu Steaua, iar faza ofensivă a avut de suferit. Am avut prea puţine ocazii şi acest lucru s-a răsfrânt asupra rezultatului. Sunt două puncte pierdute care ne îndepărtează de fruntea clasamentului, dar sperăm să recuperăm la meciul cu Dinamo. Vreau să văd o reacţie din partea jucătorilor şi să demostreze că a fost un accident\", a spus Lăcătuş.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, s-a declarat foarte mulţumit atât de joc, cât şi de rezultat. \"Am crezut în puterea echipei şi am câştigat un punct meritat. Nu ne-am creat prea multe ocazii, dar important este rezultatul final. Îmi felicit jucătorii şi acest joc bun ne dă linişte. Vasluiul este o echipă redutabilă şi ne mulţumim cu acest rezultat\", a declarat Munteanu.

FC Vaslui şi Oţelul Galaţi au remizat, scor 1-1, duminică, în etapa a 16-a a Ligii I.