MENIU

Lăcătuş a condus primul antrenament de la revenire şi a avut la dispoziţie 27 de jucători

Foto: NewsIn

Lotul Stelei s-a reunit, miercuri, sub comanda antrenorului Marius Lăcătuş, tehnicianul având la dispoziţie 27 de jucători pentru primul antrenament de la revenirea pe banca tehnică a roş-albaştrilor .

Singurele noutăţi din lotul Stelei au fost Alexandru Tudose, Eric Bicfalvi şi Alin Liţu, care au revenit la formaţia din Ghencea după ce în turul campionatului au evoluat la Gloria Buzău sub formă de împrumut.

Lotul Stelei prezent la reunire:

Portari: Zapata, Cernea, Vâtcă;

Fundaşi: Ogăraru, Goian, Golanski, Rădoi, Rada, Baciu, P. Marin, Ghionea, Tudose;

Mijlocaşi: Szekely, Ov. Petre, D. Moreno, Toja, Nicoliţă, A. Ionescu, Lovin, Ochiroşii, Pleşan, Tiago, Bicfalvi;

Atacanţi:
Semedo, B. Stancu, Neaga, Liţu.

Atacantul grec Pantelis Kapetanos nu a fost prezent la reunire pentru că a fost învoit, el urmând să ajungă în România miercuri seară. De asemenea, la reunire nu au fost nici nigerianul Ifeanyi Emeghara şi nici bolivianul Ricardo Pedriel, ambii accidentaţi.

Antrenorul Marius Lăcătuş a condus primul antrenament al roş-albaştrilor din acest an, şedinţă de pregătire care a avut loc pe unul din terenurile din Complexul Sportiv Steaua, accesul reprezentanţilor mass-media fiind permis doar în primele 15 minute. Lăcătuş a fost ajutat de secunzii săi, Massimo Pedrazzini şi Mihai Teja, în timp ce de portari s-a ocupat Andrei Speriatu.

La antrenamentul formaţiei a fost prezent şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.
Mai multe articole despre:
Steaua Marius Lăcătuş cantonament