MENIU

La Urziceni a fost reţinut un microbuz cu suporteri dinamovişti

Foto: infotravelromania.ro
Adrian Lungu, reprezentant al galeriei Dinamo, a declarat că suporterii dinamovişti nu nu sunt implicaţi în incident

Un microbuz cu suporteri dinamovişti a fost reţinut la Urziceni, după ce autocarul echipei Steaua a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti. Surse din poliţie au declarat pentru NewsIn că agresorii se aflau într-un microbuz cu suporteri dinamovişti.

16 tineri au fost reţinuţi şi au fost audiaţi la IPJ Ialomiţa, pentru a se vedea dacă ştiu informaţii importante pentru investigaţii sau dacă au participat în vreun fel la incident.

Adrian Lungu, reprezentant al galeriei Dinamo, a declarat că microbuzele cu suporteri dinamovişti erau la câţiva kilometri distanţă de autocarul Steaua şi că cei care se aflau în cele două dubiţe nu au niciun fel de implicare.

"În momentul incidentului, microbuzele noastre erau la o vulcanizare, cu câţiva kilometri mai în faţă. Pe baza numerelor de înmatriculare pe care noi le-am comunicat Jandarmeriei, Poliţia Ialomiţa ne-a oprit la Urziceni, unde urmează să ajungă şi Poliţia Ilfov", a spus Lungu. 

Acesta a explicat că în cele două microbuze se aflau aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, plus persoanele din alte două autoturisme. "Din câte ştiu eu, nu există alte microbuze cu dinamovişti", a spus Adrian Lungu.

Microbuzul a fost oprit la un filtru pe şosea. Poliţiştii din Ilfov au fost aşteptaţi la Urziceni cu martorul care ar fi putut identifica agresorul.

Şoferul autocarului echipei Steaua a spus că, în zona în care a avut loc incidentul, se află camerele de supraveghere ale unor bănci şi ale unui centru comercial şi că, dacă înregistrările au surprins momentul în care s-a aruncat cu pietre, atacatorul ar putea fi identificat. 

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa marţi, spre Buzău, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti, iar fundaşul Pawel Golanski a fost rănit la cap.

Steaua a jucat la Buzău marţi seară cu Gloria, în timp ce Dinamo a întâlnit la Galaţi pe Oţelul, ambele meciuri disputându-se în etapa a 29 a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo microbuz atac audieri Autocar