MENIU

La Galaţi, un copac a fost smuls de vânt şi dărâmat peste o maşină

În Galaţi, un copac doborât de vântul puternic a strivit o maşină parcată în apropiere
Foto: RTV

Vântul puternic a produs pagube la Galaţi. Un copac doborât de rafale a spart geamurile unei locuinţe şi a strivit apoi o maşină parcată în apropiere. Din fericire nu s-au înregistrat victime, şi asta pentru că un trecător a reuşit să se ferească în ultima clipă de copac. Pagubele materiale sunt importante, iar proprietarul maşinii nu avea asigurare CASCO.

Rafalele de vânt au atins la Galaţi viteze de 70 de kilometri pe oră. Un plop de aproape 20 de metri s-a rupt în două. Copacul s-a izbit de bloc, a spart mai multe geamuri şi apoi a căzut pe o maşină parcată în apropiere.

Locatarii blocului au spus că au cerut primăriei de mai mult timp să taie copacul. Reprezentanţii primăriei au declarat că au primit într-adevăr o cerere, dar de cosmetizare a copacului.

Locatarii apartamentelor afectate au scăpat ca prin urechile acului. În momentul în care copacul a făcut ţăndări ferestrele, nimeni nu se afla în apropiere.

Proprietarul maşinii nu doreşte să dea în judecată primăria. Va rămâne cu o pagubă serioasă, pentru că maşina era aproape nouă şi nu avea asigurare CASCO.

Vântul a dărâmat şi un panou publicitar din centrul oraşului. Scheletul metalic a fost retezat de rafalele puternice, iar o bandă de circulaţie a închisă peste două ore.

Mai multe articole despre:
Galaţi maşină furtuna vânt copac pagube