MENIU

La Digi Cafe Awards "Best Online Advertising" s-a finalizat votul publicului

Foto: REALITATEA.NET

Jurizarea Digi Cafe Awards: “Best Online Advertising” s-a încheiat. Publicul a avut la dispoziţie 6 zile pentru a vota pe DigiCafe.ro lucrarea preferată din cele peste 40 înrolate în competiţie.

Cea mai apreciată execuţie sau campanie online va fi distinsă cu "Premiul de popularitate" în cadrul evenimentului Digi Cafe “Advertising 2.0” din 25 iunie.

17 agenţii şi companii client au înscris la "Best Online Advertising" 42 de lucrări desfăşurate în perioada 1 mai 2008 - 1 mai 2009, reprezentând campanii online, website-uri, aplicaţii interactive, bannere în format rich media, campanii de e-mailing şi, chiar, ad-uri refuzate de clienţi.

Concursul a avut o a treia etapă, în cadrul căreia publicul a putut decide, până pe 21 iunie, pe DigiCafe.ro, câştigătorul "Premiului de popularitate".

Agenţia cu cele mai multe execuţii şi campanii participante la "Best Online Advertising" este KINECTO, fiind urmată de MB Dragan şi de Tempo Advertising. Cele mai multe lucrări au fost înscrise la categoriile website-uri, in proportie de 43%, şi campanii online, reprezentând 21% dintre proiecte.

Competiţia Digi Cafe Awards "Best Online Advertising" a fost iniţiată de F5 pe 12 iunie cu scopul de a recompensa excelenţa în publicitatea online. Premiile vor fi decernate în cadrul Digi Cafe "Advertising 2.0", eveniment programat pentru 25 iunie, în club Loggia, începând cu ora 18:30.

Digi Cafe Awards au loc o dată la fiecare 3 luni şi evidenţiază iniţiativele de business menite să impulsioneze industria online şi să creeze noi perspective de dezvoltare. Prima ediţie s-a desfăşurat în martie, când F5 a răsplătit 6 dintre start up-urile de succes ale anului 2008.
Mai multe articole despre:
vot F5