MENIU

L. Dragnea: Aproximativ 1.000 de primării care nu mai pot plăti salariile vor primi bani la rectificare

Foto: dincalarasi.ro

Aproximativ 1.000 de primării care nu mai au fonduri pentru plata salariilor până la finele anului vor primi bani la rectificarea bugetară, în cursul lunii august, a declarat, luni, vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, precizând, totodată, că a discutat pe această temă cu premierul Emil Boc.

"Am discutat şi despre rectificarea de buget, astăzi (luni n.r.), cu prim-ministrul. Este o evaluare undeva în jurul a 1.000 de primării care nu vor avea bani să îşi asigure salariile până la sfârşitul anului. Prim-ministrul a spus că, împreună cu ministrul de Finanţe, într-o săptămână sau maximum două, vor opera o modificare care să ducă nişte bani pentru primăriile care nu îşi asigură cheltuielile cu salariile", a asigurat Liviu Dragnea.

Declaraţia a fost făcută la finalul întrevederii care a avut loc, luni, la Palatul Victoria, între reprezentanţii Executivului şi cei ai autorităţilor locale. Discuţiile au vizat stabilirea standardelor de calitate şi cost pentru administraţiile locale, finalizarea procesului descentralizării şi adoptarea Legii finanţelor publice locale.