MENIU

"Kung Fu Panda" va fi transformat în serial de desene animate

Foto: flickr.com

Celebrul "Kung Fu Panda" va fi transformat în serial de desene animate, care va fi difuzat în 2010, a anunţat reţeaua de televiziune Nikelodeon, informează BBC.

Seria de 26 de episoade va folosi acelaşi proces generat de computer pentru a-l prezenta pe ursul panda care iubeşte artele marţiale, în rolul principal. "Persoajele pe care le-am creat pentru Hung Fu Panda sunt potrivite pentru a fi transformate în noi moduri", a declarat Ann Daly de la DreamWorks Animation, casa de producţie care a lansat celebrul film.

Nu se ştie încă dacă Jack Black, care a asigurat vocea ursului Panda Po în producţia DreamWorks, îşi va relua rolul şi în serialul care va fi difuzat în 2010.

"Kung Fu Panda", ale cărui personaje au mai folosit vocile lui Dustin Hoffman şi Angelinei Jolie, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, anul trecut.

Seria va fi a doua co-producţie între DreamWorks şi Nickelodeon, după lansarea recentă a "Pingunilor din Madagascar", care are la bază filmul "Madagascar" lansat în 2005.

"Suntem încântaţi să ne extindem colaborarea cu Nickelodeon, a căror expertiză creativă în producerea de seriale TV este cea mai bună", a mai declarat Anb Daly.
Mai multe articole despre:
film serial desene animate Panda Kung Fu Panda