MENIU

Kingston Digital lansează carduri video de mare capacitate pentru camerele video digitale

Foto: Kingston

Kingston Digital Europe a anunţat miercuri lansarea unei noi serii de carduri video SDHC (Secure Digital High-Capacity) pentru camerele foto/video digitale.

Pentru a rezolva dificultăţile pe care clienţii le întâmpină în estimarea timpului de înregistrare disponibil, capacităţile noilor carduri Kingston SDHC Video sunt exprimate şi în minute de înregistrare: 60 (4GB), 120 (8GB) şi 240 (16GB) minute.

“Cererea de capacităţi mari de stocare este în continuă creştere odată cu răspândirea camerelor foto/video digitale, îndeosebi datorită numărului tot mai mare de utilizatori care înregistrează clipuri de înaltă definiţie,” a declarat Product Marketing Manager – Consumer în cadrul Kingston Digital Europe Ltd, Kirsty Miller.

“Conceptul din spatele noilor carduri de memorie este sprijinit de utilizarea tot mai intensă a camerelor foto/video cu memorie Flash care suportă formatul de înaltă definiţie şi a camerelor hibride care, pe lângă dispozitive de stocare fixe, folosesc şi carduri flash” a mai spus Kirsty Miller.

Cardurile Kingston SDHC Video garantează o viteză minimă de transfer de 4MB/s, încadrându-se în specificaţiile Class 4. Cardurile video beneficiază de garanţia Kingston lifetime. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe

Specificaţiile cardurilor Kingston SDHC Video:

·         Capacităţi1: 60 min. (4GB); 120 min. (8GB); 240 min. (16GB2)

·         Dimensiuni: 24mm x 32mm x 2,1mm

·         Masă: 2,5g

·         Rată de transfer mare: Clasa 4: minim 4MB/sec.

·         Temperatură de operare: -25°C - 85°C

·         Temperatură de stocare: -40°C - 85°C

·         Voltaj: 3,3v

·         Compatibilitate: cu toate dispozitivele care suportă carduri SDHC; nu sunt compatibile cu dispozitivele/cititoarele standard SD

·         Formatul fişierelor: FAT32

·         Garanţie: lifetime

·         Uşurinţă de folosire: rulează instantaneu
Mai multe articole despre:
card memorie Kingston