MENIU

Kapetanos: \"Dinamo are 20 la sută şanse de calificare\"

Kapetanos nu le dă prea multe şanse rivalilor de la Dinamo în disputa cu Panathinaikos

Atacantul grec a vorbit cu presa din ţara sa natală şi a dat asigurări că Panathinaikos are şanse mari de calificare, în meciul decisiv cu Dinamo, pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa.

\"Dinamo e acum la şapte puncte de primul loc, dar merită toată atenţia. Are jucători experimentaţi, care pot pune mari probleme lui Panathinaikos. Echipa greacă are nevoie de răbdare şi atenţie. Cred că şansele de calificare sunt 80 la 20 în favoarea lui Panathinaikos, poate şi mai mult. În România se crede că Dinamo poate obţine calificarea\", a declarat Kapetanos, pentru publicaţia Sportdog, citată de MEDIAFAX.

De remarcat că procentele înaintate de golgeterul Ligii I la finalul turului sunt asemănătoare cu cele prognozate de Cristi Borcea, care spunea că Dinamo are 30 la sută şanse de calificare în primăvara europeană a Ligii Europa.

Partida Panathinaikos - Dinamo, din cadrul grupei F a Ligii Europa, se va disputa, miercuri, la Atena. Pentru calificarea în \"16\"-imile de finală ale competiţiei, Dinamo trebuie să învingă cu orice scor, exceptând 1-0, scorul cu care a fost învinsă în partida tur de Panathinaikos.