MENIU

Kaka spre Real Madrid, Gourcuff înapoi la Milan, Leonardo în locul lui Ancelotti

Foto: www.as.com

Kaka va ajunge până la urmă la Real Madrid, iar golul lăsat de el în angrenajul celor de la AC Milan va fi umplut de tânărul Yoann Gourcuff. Cel puţin aşa susţine un post de televiziune francez, care a aflat culisele deplasării vicepreşedintelui milanez Adriano Galliani la Bordeaux.

Potrivit InfoSport, transferul lui Kaka de la Milan la Real Madrid este ca şi făcut, iar presa italiană susţine că valoarea tranzacţiei va fi de 65 de milioane de euro. Cel puţin aşa i-a spus Galliani lui Gourcuff pentru a-l convinge să revină pe San Siro, deşi cei de la Girondins Bordeaux, unde a fost împrumutat în acest sezon, ar dori să-l răscumpere definitiv.

Girondins Bordeaux are opţiunea de a-l transfera definitiv pe Gourcuff, pentru suma de 15 miliaone de euro, dar are nevoie şi de acordul jucătorului. Iar Galliani tocmai de aceea a călătorit la Bordeaux, pentru a-l convinge pe cel mai bun jucător din Ligue 1 în acest sezon să se întoarcă în Italia.

Mai mult, Galliani se pare că le-ar fi dezvăluit omologilor săi de la Bordeaux că viitorul antrenor al celor de la AC Milan va fi brazilianul Leonardo, fost jucător al "diavolilor" şi care acum face parte diin staff-ul tehnic.